Descoperă-ne încetul cu încetul

Ce înseamnă cafea de specialitate? Plantation? Peaberry?

Folosim doar cafea cu scor >80 SCA. Adică elita cafelelor lumii. Aceasta este o garanție că nu există defecte în nici o categorie verificată de specialiști, dar și că originea cafelei este 100% controlată și că e produsă etic, cu respect pentru mediu și oameni.

Descoperă-ne încetul cu încetul…

Cafeaua indiană de specialitate îți oferă o experiență aparte, exotică, ce-ți stimulează imaginația și simțurile. Iar cele două specii asupra cărora ne-am oprit, după îndelungi sesiuni de degustări, cu siguranță te vor face să ridici dintr-o sprânceană și să explorezi cu și mai mare atenție ecoul papilelor tale gustative.

Arabica Plantation A

Cafea 100% Arabica, mediu prăjită, cu un gust condimentat și o aciditatea catifelată. Nu este necesar să adaugi zahăr, pentru că are o dulceață aparte.

Arabica Peaberry 

Cafea 100% Arabica, mediu prăjită supranumită cafeaua-perlă sau cafeaua-caviar deoarece bobul său rotund crește singur în fructul de cafea. În 95% din cazuri, acesta adăpostește două boabe.  Deci avem de-a face cu o cafea rară, prețioasă, cu un gust mai concentrat, mai bine echilibrat.

Fiecare în sine e o cafea surprinzătoare, dar noi nu ne-am oprit aici și am obținut un gust excepțional combinându-le într-o proporție pe care o păstrăm secretă. Iar acum intră în scenă artiștii noștri barista. Aplauze! Măiestria lor dă preparatelor din cafea o aură specială! te-am făcut curios? Vino să ne descoperi!

Nu îți promitem că îți va fi ușor să alegi din meniul nostru, dar îți promitem că va fi buuuuun. Oricare ar fi opțiunile tale, ia-o ușor și încearcă-le pe rând. Suntem aici în fiecare zi, mai puțin duminica. Ce pui lângă o cafea indiană de specialitate, cu un gust desăvârșit? Patiserie fină, proaspăt coaptă, dulciuri artizanale, quiche-uri, pasteis de nata și tarte de la Mara Mura, sandwich-uri proaspete… dar vino să alegi. Dacă poți ;).

Selecția poate varia în funcție de sezon.