Carduri de fidelitate

Cafenea Victoriei sector 1 - Cafea, latte, lapte

Carduri de fidelitate…3+1=3, 4+1=4

Hai s-o lămurim cu matematica reinventată! 🙂

Dacă n-ai încercat cafeaua noastră încă, celebra noastră cafea indiană, de specialitate, trebuie s-o faci negreșit. Iar daca o știi și, clar îți place, te așteptăm pe la noi. Mai ales că oferta momentului, nu sună rău deloc:  la trei cafele cumpărate dintr-un foc, a patra e din partea casei! ! Așa că ai în fiecare zi ocazia să fii colegul simpatic și să te oferi tu să aduci cafelele. Iar noi îți facem cinste. Și dacă tot ajungi la noi, nu iei tu și ceva dulce?

Iar dacă ești cumva freelancer, și-ți stabilești cartierul general la noi în cafenea, e bine să știi că la patru cafele savurate, a cincea e cadou de la noi. Te așteptăm într-o atmosferă relaxată, prietenoasă și plină de inspirație. Ai să ai un spor nebun la lucru!

Cardul “Împreună”oferă timp și noi îți oferim cafea

Tot noi, ne gândim să te mai scoatem și în oraș. Să nu fi mereu pe fugă și să ceri cafeaua la pachet. Păi nu ne gândim noi la tine? Vino la U Café cu persoana iubită, să vă bucurați ÎMPREUNĂ, ochi în ochi, de o cafea indiană, exotică, de specialitate! Dar nu e iubi, singurul om la care ții, nu-i așa? Gândește-te și la cei pe care nu i-ai mai văzut demult. Prieteni vechi, verișori, mătuși, unchi… De câte ori n-ai pus mâna pe telefon să-i suni și mereu a intervenit câte ceva. Scoate-i în oraș! Nu te mulțumi cu un simplu telefon. Pentru că, înainte de toate, TIMPUL e cel mai prețios dar pe care îl poți oferi. TIMPUL ÎMPREUNĂ. Față în față. Nu la telefon, nu online. Te premiem dacă-ți găsești TIMP de DĂRUIT: pe baza cardului ÎMPREUNĂ, al patrulea rând de cafea, în doi, e din partea casei. Cere cardul de la bar și fă-ți un obicei din a veni pe la noi cu cei dragi, să savurați ÎMPREUNĂ cafeaua noastră specială #MadeWithLove. Și sigur nu veți rezista tentației de a comanda și ceva patiserie fină. E irezistibilă!

Cafenea Victoriei sector 1 - U Cafe - coffee to stay, coffee to go cappuccino si card fidelitate impreuna