Evenimente în cafenea

În cafenea noastră găzduim o mulțime de evenimente: expoziții de artă, lansări de carte, master class de pictură, workshopuri, evenimente private și multe altele.

Cafenea Victoriei sector 1 - Cafea la U Cafe, coffee to stay, coffee to go

Expoziții de artă

Au avut încredere în noi și le mulțumim artiștilor Bogdana Maria Daradici, Dimitrie Anghelinni și Sergiu Moise. De la Galeria U Art, unde au avut expoziții, câteva lucrări au coborât și la noi în cafenea și ne-au bucurat sufletele – atât nouă cât și clienților noștri – pentru o bună bucată de timp.

Master Class

Să participi la un Master Class e un privilegiu, pentru că pătrunzi în creuzetul magic al creației artisice! E o adevarată fascinație să vezi artiștii la lucru, unde mai pui că, la sfârșit, poți pleca acasă cu lucrarea care s-a născut sub ochii tăi, făcută parcă special pentru tine.

Evenimente private

Ziua Femeii

Haideţi să ne bucurăm şi să serbăm împreună Ziua Femeilor, la u cafe şi Galeria U Art! Reprezentantele sexului frumos, nici pe departe slab, vor avea parte de un festin vizual, gustativ şi auditiv.
De pe pereți, ne vor zâmbi portretele de femei ale pictoriţei Bogdana Maria Daradici, vom savura un vin fin, o cafea indiană proaspăt râşnită şi vom asculta acordurile de pian ale Mădălinei Paşol.

Petreceri zile de naștere

Petrecerile au început…

Noi încă lucrăm la această secțiune iar dacă ai o petrecere de organizat, trebuie doar sa ne trimiți un email la: contact @ ucafe.ro.

Târguri

Încă lucrăm la această secțiune, dar dacă ești un artizan sau un breslaș care își caută un spațiu în care să-și expună spre vânzare lucrările, trebuie doar sa ne trimiți un email la: contact @ ucafe.ro.

Love Yard Sale

Conceptul ce stă la baza Love Yard Sale se adresează consumatorilor de modă care aleg reciclarea, recircularea și cumpărăturile cumpătate. 💚 Articole variate, de la îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii până la podoabe și mici decorațiuni, în stare foarte bună și bună, multe din ele chiar noi vă vor aștepta ca de fiecare dată. Ele sunt aduse spre vânzare din motive care de cele mai multe ori țin de o nepotrivire de stil sau de o măsură prea mică sau prea mare. 🌞 Prețurile nu îți vor da bugetul peste cap. 😃 Târgul are loc o dată la 3 săptămâni, în weekend, sâmbăta și duminica între 10-17. Join us! 🤗

Love Yard Sale la u cafe
photo by Love Yard Sale

Pop-up store

Pop-up store alături de cafea de specialitate, fresh-uri, patiserie și cocktail-uri. Dacă îți cauți un spațiu central, aproape de metrou în care să-ți expui spre vânzare lucrările, trebuie doar sa ne trimiți un email la: contact @ ucafe.ro. Suntem prietenoși așa că nu ezita!