Despre noi

Cafenea Victoriei sector 1 - Cafea, espresso, flori, inima si carte

Cafeneaua noastră s-a născut din dragostea pentru cafeaua indiană bună, de specialitate dar și pentru că noi credem în poveștile spuse la cafea, în cafeaua care capătă gust de poveste atunci când reușești să te rupi din iureșul cotidian ca să te întâlnești cu cineva drag sau în cele care capătă sens, când ne așternem gândurile, bându-ne cafeaua. U Café te așteaptă la o cafea exclusivistă, cu gust de poveste, care își așteaptă, la rândul ei, poveștile. În inima Bucureștiului, foarte aproape de Piața Victoriei, U Café deschide gustul de povești cu o cafea cu totul specială. Băută în tihnă sau luată rapid la pachet. Pentru că fiecare poveste are ritmul ei.

Cafeaua este moneda noastră forte!

Și nu oricare, cea indiană, de specialitate: Arabica  Plantation A și Arabica Peaberry.  Cu siguranță ai auzit de ceaiul din India. Cafeaua este cel puțin la fel de specială, cu aromă exotică și gust bogat, exact cum te-ai aștepta să fie o cafea din țara condimentelor și a aromelor. Dar de ce ne-ai crede pe cuvânt? Hai s-o încerci și să ne scrii tu cum a fost.

(Dacă și tu ești pasionat de cafea și povești, blogul nostru poate fi scena ta).

To stay or to go? This is the questions.

Oricare ar fi răspunsul tău de azi, te așteptăm cu o cafea indiană fierbinte, aromată, proaspăt preparată pe Iancu de Hunedoara 8, cum ieși din pasaj 😉

N-ai chef de cafea? Ai să iubești ciocolatele noastre calde. Noi le-am spus   ˝ Gustul copilăriei în formă lichidă.˝ Cu nuci pecan mărunțite și cu arome de portocale, de scorțișoară, de alune de pădure, de ciocolată neagră, hmmm!… Păcat că nu poți simți mirosul prin ecran. Ai să regreți că nu avem deschis și duminica.

Ești un pasionat de ceai? Și aici te-am nimerit. Poți opta pentru un ceai organic fierbinte, aromat sau unul rece. Vei descoperi un sortiment bogat de ceaiuri, să ai de unde alege.

Suntem bine pregătiți. Ne-am gândit la toate. Așa că dacă ți-ai dori un boost de energie și vitamine sau doar ceva răcoritor, îți putem pregăti pe loc un fresh de portocale sau o limonandă delicioasă. De curând am introdus juice-urile naturale Mellow®, Fritz-Kola, precum și celebrele sucuri și limonade Fentimans, pe cât de über-cool, pe atât de yummy.