Cafea de specialitate

Cafeaua noastră de specialitate

Cafeaua noastră de specialitate fă-o cadou sau ia-o cu tine acasă!

Punga de cafea boabe de specialitate “house blend” cafea 100 % Arabica India-Peru-Guatemala cu note de scorțișoară, vanilie, cardamon, ciocolată și alte condimente la 250 gr. Arabica Plan se poate achiziționa la prețul de 30 lei din cafenea sau trimițându-ne un e-mail la: contact @ ucafe.ro.

Punga de cafea boabe de specialitate “house blend” cafea 100 % Arabica India-Peru-Guatemala cu note de scorțișoară, vanilie, cardamon, ciocolată și alte condimente la 250 gr. Arabica Plan se poate achiziționa la prețul de 60 lei din cafenea sau trimițându-ne un e-mail la: contact @ ucafe.ro.

Cafeaua noastră de specialitate îți oferă o experiență aparte, exotică, ce-ți stimulează imaginația și simțurile. Blendul asupra căruia ne-am oprit, după îndelungi sesiuni de degustări, cu siguranță te va face să ridici dintr-o sprânceană și să explorezi cu și mai mare atenție ecoul papilelor tale gustative.

Cafea boabe 100% Arabica, mediu prăjită, cu un gust condimentat și o aciditatea catifelată. Nu este necesar să adaugi zahăr, pentru că are o dulceață aparte.