E timpul pentru dragoste și cafea indiană pentru acasă

Dragoste și cafea indiană pentru acasă

Cum ziceam, să folosim această perioadă constructiv! Să nu uităm nici o clipă cum era înainte de pandemie, ca să știm cum nu mai trebuie să fie! Să ne fie foarte clar ce trebuie să avem grijă să nu ni se mai întâmple! Să savurăm orice moment de respiro! Să facem un exercițiu de imaginație și să ne gândim că ne-am luat o vacanță și #StamAcasa. Și-n această vacanță avem timp de toate, dar mai ales avem timp pentru dragoste. Ne amintim cum era cu fluturi în stomac, cu inima bătându-ne mai tare… ne reîndrăgostim, ne dăm întâlnire în living și ne imaginăm că suntem la U Café

Nici nu-i prea greu, dacă am avut grijă să ne cumpărăm cafea indiană pentru acasă. Gustul bogat și aroma sa exotică, absolut unice, ne transportă automat în locul în care am savurat-o pentru prima oară și de multe ori după aceea: la U Café.  

Ne amintim de primul sărut

În mirosul îmbătător de cafea proaspăt râșnită, cu ceștile aburinde în fața noastră, ne ținem de mână, ochi în ochi și ne amintim de primul sărut… a trecut ceva timp de când n-am mai accesat aceste amintiri… căutăm fotografii din vremurile acelea și ne bucurăm unul de altul, ca doi copii, îndrăgostiți până peste urechi… De când n-am mai avut noi timp de asemenea năzdrăvănii? Prinși în vâltoarea vieții am cam uitat de noi… Și savurând aceste momente, ne promitem să nu fie rarisime, ci parte din cotidian. Ne bucurăm nespus de ele, ca de o reînnoire a jurămintelor. Chiar așa! Ne vom aminti de această carantină, ca de vremea când am reaprins flacăra iubirii noastre… Și când te gândești că totul a pornit de la cafeaua indiană pentru acasă. De la mirosul său îmbătător și gustul desăvârșit. Sorbind tacticoși din cești, am depănat amintiri dragi și ne-am reîndrăgostit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *