Batonash, snack-ul perfect la u cafe

O nouă gustare ultra-sănătoasă la orizont: Batonash, snack-ul perfect

Te așteptăm la U Cafe să descoperi Batonash, o nouă gustare delicioasă care se potrivește de minune cu a noastră cafea indiană de specialitate. Are doar ingrediente naturale și este o excelentă sursă de energie și nutrienți. Hrănește creierul și suplimentează organismul cu vitamine și minerale. E snack-ul perfect pe care vei vrea să-l împarți cu cei dragi, așa că n-ai să te poți abține să iei câteva cu tine. Mai ales că-ți va fi de mare folos să ai unul la îndemână, când foamea dă navală și tu ești contra cronometru. Nuci și prune, migdale și portocale, alune și căpșune, caju și curmale sunt doar câteva dintre combinațiile #batonash. Pe care o alegi?

Batonash – boost-ul de care ai nevoie peste zi

Batonash este o gustare nutritivă, delicioasă și energizantă, potrivită, în egală măsură, copiilor și adulților. Gustul său bun vine doar din ingrediente simple și naturale – nuci, semințe, fructe uscate, fulgi de ovăz și miere – care, nefiind procesate, își păstrează toate proprietățile benefice. De aceea se poate lăuda, fără să exagereze, că întarește imunitatea, îmbunătătește digestia și menține inima sănătoasă.  Reprezintă o sursă bună de energie și nutrienți, boost-ul de care ai nevoie în momente de epuizare fizică și surmenaj. Dar este la fel de bun înainte sau după un antrenament sportiv, la joacă, pentru cel mic, sau ca înlocuitor de mic dejun, dacă te-ai trezit cu întârziere. Cum spuneam, snack-ul perfect! Și, pe deasupra, mai e și fără zahăr adăugat!

Din cele opt variante de Batonash, cu siguranță vei descoperi cel puțin trei pe care să le iubești. Dar, e la fel de posibil, să te îndrăgostești de toate.

Batonash – cu miere din prisaca proprie

Batonash s-a născut în Republica Moldova, dar din 2019 casa lui este la Iași. Aici este produs manual și artizanal într-un laborator autorizat, care asigură un înalt nivel de igienă și securitate alimentară. Mierea folosită provine chiar din prisaca Dulce Plai a “părinților” lui Batonash, doi tineri antreprenori, care îngrijesc la Todirești, peste Prut, 90 de familii de albine. Restul ingredientelor, în mare parte, vin de la producători din România și Republica Moldova. Un exemplu de afacere locală, care are în spate un crez sincer și curat: “Noi ne dorim mult și muncim pentru o Românie prosperă care umple zilnic rafturile cu produse alimentare locale și regionale, de înaltă calitate, prietenoase cu omul, natura și economia locală. Ne dorim și muncim pentru o Românie cu oameni mai sănătoși, mai activi și mai împliniți.”

Și pentru a merita toate aplauzele noastre, Batonash este și o afacere sustenabilă: nu generează deșeuri. Iar dacă apar, sunt biodegradabile. Jos pălăria! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *